Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς δεν θέλει να δει την κόρη της να παίζει τένις - iefimerida.gr

Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς δεν θέλει να δει την κόρη της να παίζει τένις

Η Σερένα Γουίλιαμς (Φωτογραφία: ΑP/ Tim Ireland)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μητέρα και θεία στις κορυφαίες τενίστριες όλων των εποχών, θα ήταν λογικό η Αλέξις Ολιμπία να πιάσει ρακέτα στο χέρι της. Η Σερένα Γουίλιαμς όμως δεν κάνει τέτοια όνειρα για την κόρη της.

Αντιθέτως, ελπίζει να μην ακολουθήσει τα βήματά της. Και προτιμά να την δει στον πάγο. Μετά τον... περίπατό της κόντρα στην Εβγκενίγια Ροντίνα- την κέρδισε σε 62 λεπτά για να περάσει στα προημιτελικά του Wimbledon- η Γουίλιαμς ρωτήθηκε αν θα ήθελε να δει την κόρη της να γίνεται τενίστρια.

«Οχι, ελπίζω να μην παίξει τένις... εκτός βέβαια αν το θελήσει», απάντησε, αν και πρόσθεσε ότι πρόσφατα η αδελφή της, Βένους Γουίλιαμς προσφέρθηκε να προπονήσει στο μέλλον την μικρή Αλέξις Ολιμπία, αρκεί να μην χρειάζεται να ταξιδεύει.

«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα την τραβήξει. Δεν ξέρω. Το πατινάζ θα είχε πλάκα. Πιθανότατα θα γίνει πραγματικά ψηλή οπότε... Δεν ξέρω», συμπλήρωσε η Σερένα Γουίλιαμς. Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν έχει την ίδια υπομονή με τον πατέρα της, που αφιέρωσε τη ζωή του στο να προπονεί εκείνη και την αδελφή της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε. Εγώ δεν θα μπορούσα, όσο κι αν αγαπώ την Αλέξις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το βασικό που δεν θέλει να συμβεί όμως είναι να συγκρίνουν την κόρη της με την ίδια.

«Δεν θέλω να έχει την πίεση από αυτά που έχω κάνει εγώ. Να την ρωτάτε αν θα γίνει όσο καλή ήταν η μητέρα της. Δεν θέλω να το περάσει αυτό», κατέληξε, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Σερένα Γουίλιαμς wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ