Η Ρόμπιν Ράιτ έσπασε τη σιωπή της για τον Κέβιν Σπέισι -Τι είπε για τη σχέση τους - iefimerida.gr

Η Ρόμπιν Ράιτ έσπασε τη σιωπή της για τον Κέβιν Σπέισι -Τι είπε για τη σχέση τους

Η Ρόμπιν Ράιτ με τον Κέβιν Σπέισι (Φωτογραφία: AP/ Alex Berliner)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν συνάδελφοι και όχι φίλοι. Ετσι περιέγραψε η Ρόμπιν Ράιτ τη σχέση της με τον Κέβιν Σπέισι.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον συμπρωταγωνιστή της στο «House of Cards», μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες σε βάρος του Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις.

«Στην πραγματικότητα ήμασταν συνάδελφοι. Δεν κάναμε ποτέ παρέα εκτός δουλειάς», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή. Το «ντόμινο» των κατηγοριών σε βάρος του Σπέισι ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Αντονι Ραπ τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση το 1986, όταν το θύμα ήταν 14 ετών. Ακολούθησαν όμως κι άλλες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ολα αυτά είχαν ως συνέπεια αρχικά να σταματήσουν τα γυρίσματα του «House of Cards» και στη συνέχεια να διακοπεί η συνεργασία του Netflix με τον Σπέισι.

Η Ράιτ σχολίασε ότι το καστ και το συνεργείο εξεπλάγη και στεναχωρήθηκε με τα όσα συνέβησαν. Μίλησε για επαγγελματισμό και σεβασμό ανάμεσα στην ίδια και τον Σπέισι, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν έχουν μιλήσει από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο.

«Ο Κέβιν κι εγώ ξέραμε ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα και μεταξύ των σκηνών γελούσαμε. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, ήξερα το πόσο απίστευτος αριστοτέχνης είναι», δήλωσε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπιν Ράιτ Κέβιν Σπέισι House of Cards
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ