Ταϊλάνδη: Εθελοντές μαγειρεύουν για τους διασώστες -«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά είμαστε αισιόδοξοι» - iefimerida.gr

Ταϊλάνδη: Εθελοντές μαγειρεύουν για τους διασώστες -«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά είμαστε αισιόδοξοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγωνία στην Ταϊλάνδη ολοένα και μεγαλώνει.

Οκτώ παιδιά κατάφεραν μετά από επιχείρηση διάσωσης δύο ημερών, αλλά απομένουν ακόμη εντός σπηλιάς ακόμη τέσσερα και ο προπονητής τους.

Οι διασώστες έχουν ξεπεράσει τους 100 και άπαντες κάνουν τα πάντα για να τους βοηθήσουν, να τους στηρίξουν, ώστε να είναι καλά και δυνατοί για να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες κάθε μέρα μαγειρεύουν για ώρες. Για να υπάρχει επαρκές φαγητό για όλους όσους βοηθούν στη διάσωση των παιδιών.

«Υπάρχει κούραση, είμαστε εδώ για ώρες, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που βγήκαν» λέει ένας εκ των εθελοντών, όπως μεταφέρει το CNN. Και μπορεί την Παρασκευή τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά και οι εκτιμήσεις άσχημες, αλλά απόψε όλα δείχνουν πολύ θετικά και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται αύριο να τελειώσει η επιχείρηση με τον απεγκλωβισμό των υπόλοιπων πέντε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊλάνδη εθελοντές διάσωση παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ