Υπουργός Οικονομικών Βρετανίας: Η Μέι έχει την απόλυτη στήριξή μου - iefimerida.gr

Υπουργός Οικονομικών Βρετανίας: Η Μέι έχει την απόλυτη στήριξή μου

O Φίλιπ Χαμοντ/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ διαβαβαίωσε σήμερα ότι στηρίζει πλήρως το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνηση για το Brexit.

Αυτό υποστήριξε, μετά την παραίτηση των δύο συναδέλφων του, του Μπόρις Τζόνσον και του Ντέιβιντ Ντέιβις, οι οποίοι διαφώνησαν ανοιχτά με την πρόταση της Τερέζα Μέι.

Την περασμένη εβδομάδα η Μέι παρουσίασε ένα σχέδιο με βάση το οποίο θα διατηρηθεί και μετά το Brexit η στενή εμπορική σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πρόταση αυτή προκάλεσε έντονες διαφωνίες εντός της κυβέρνησής της.

«Το σχέδιο της Τερέζα Μέι έχει την πλήρη στήριξή μου» έγραψε στο Twitter ο Χάμοντ, εξηγώντας ότι η πρόταση αυτή προστατεύει «τις θέσεις εργασίας και την ευημερία» της Βρετανίας.

The PM making important statement in the House, and @theresa_may's plan has my full support. It's a proposal that puts jobs first and protects our nation's prosperity. #gettingthebestdealforBritain

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Φίλιπ Χάμοντ Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ