Survivor 2: Τα tweets για τους Πακιστανούς και την κυτταρίτιδα που θα 'θελε να διαγράψει η Δαλάκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τα tweets για τους Πακιστανούς και την κυτταρίτιδα που θα 'θελε να διαγράψει η Δαλάκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε από τα πρώτα ήδη επεισόδια του Survivor 2 και τώρα, έξι μήνες μετά, φθάνει στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Παίκτρια δυνατή, με αντοχές, δύναμη, ταχύτητα, αλλά και τσαγανό. Οπως επίσης και με μεγάλο εγωισμό, τον οποίο δεν έκρυψε ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές τραβούσε μπροστά, μην κρύβοντας ποτέ τις αρχηγικές της τάσεις, προβλήματα στη συμβίωση δεν προκλήθηκαν στους Διασήμους του Survivor 2, καθώς η αξία της Κατερίνας Δαλάκα στους στίβους μάχης τη βοηθούσε να κερδίζει το σεβασμό των συμπαικτών της. Ισως και την ανοχή τους, αφού πίσω από την πλάτη της πολλές φορές ακούστηκαν ατάκες τύπου «ποιος ακούει τη Δαλάκα τώρα».

Για τον -κάποιες φορές υπέρμετρο- εγωισμό της επικρίθηκε πολύ, την κριτίκαραν άγρια και μερικές φορές και άκομψα. Στο Twitter, στα πάνελ παντού. Ο εγωισμός της πάντως, όπως φαίνεται, η ίδια είναι κάτι που δεν ενδιαφέρεται να κρύψει. Αντιθέτως, το θεωρεί προτέρημα και τον προβάλλει και στο προφίλ της στο Twitter.

«Με συμπαθείς?ομορφα.Δεν με συμπαθείς?ομορφα again.ναι υπαρχουν κ ανθρωποι που τρεχουν χωρις να τους κυνηγανε,εμας του στιβου:)selfish sensitive patient dynamics», γράφει στο προφίλ της στο Twitter περιγράφοντας τον εαυτό της.

Survivor 2: Τα tweets για τους Πακιστανούς και την κυτταρίτιδα που θα 'θελε να διαγράψει η Δαλάκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πρόκειται για έναν λογαριασμό που άνοιξε το 2012, όταν δηλαδή ήταν 20 χρονών. Από αυτόν το λογαριασμό τουίταρε μέχρι το 2013, όταν και αποφάσισε να ανοίξει έναν άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει να τουιτάρει (δείτε τον εδώ). Ωστόσο, ποτέ δεν έσβησε τον αρχικό της λογαριασμό στο Twitter έναν λογαριασμό πο σίγουρα έχει τουιτάρει πράγματα που θα ήθελε σήμερα να σβήσει:

EINAI DYNATON NA MIN ME AKOLOYTHEI O JUSTIN BIEBER..; POY THA BREI KALYTERO MWRO;

στις αγκαλιες που το αξιζουν να κοιμαστε..

οι αντρες απατουν πιο συχνα και απο τα φαινομενα

άντρας που δεν ροχαλιζει παντρεψου τον..

έρωτας είναι να σου δίνει ελευθερία και εσυ να επιλεγείς να μην την χρησιμοποιήσεις.

γαμώ τις σκάλες και τις σαγιοναρες και την τούμπα και όλα

Κανένας δεν είναι τόσο απασχολημένος που να μην μπορεί να βρει χρόνο για να δει άτομα που "αγαπάει"

Αυτα που λέω είναι για 50.000 φολοουερσ και βαλε. αλλά τελοςπαντων οποίος θέλει τα πολλά χάνει και τους 300 που χει

Εχω πολλές προπονήσεις και δεν προλαβαίνω να γράφω συνέχεια τουιτσ αλλά μην με κάνετε ανφολοου κ τρελαίνομαι ρεεεε

Οποίος σκέφτεται τα παλιά είναι παλιανθρωπος

Είναι από αυτά που όλοι λίγο πολύ κάποια φορά έχουν τουιτάρει και που όλοι μα όλοι, γυρνώντας πίσω, θα ήθελαν σίγουρα να διαγράψουν.

Η Κατερίνα Δαλάκα, όμως, σε αυτόν το λογαριασμό της στο Twitter δεν περιορίζεται στο να κάνει retweets και να γράφει εφηβικές εξυπνάδες.

Οπως αυτό το παρακάτω για τους Πακιστανούς:

Survivor 2: Τα tweets για τους Πακιστανούς και την κυτταρίτιδα που θα 'θελε να διαγράψει η Δαλάκα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Survivor 2: Τα tweets για τους Πακιστανούς και την κυτταρίτιδα που θα 'θελε να διαγράψει η Δαλάκα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Και αυτό για την κυτταρίτιδα:

Κάντε κανένα RT δεν θα σας πέσει ο κώλος και αν σας πέσει να πατε σε γυμναστήριο να κάνετε κανένα squat μετά

Και αυτό για τους ποδοσφαιριστές:

ποδοσφαιριστής=αποτριχωμενο ποδαρακι,τσίχλα,μαγκιά,τατου μανίκι,και κολωνια που μυρίζει από τα 50 μέτρα

Οσο για το κατά πόσο αυθεντικό είναι το προφίλ της στο Twitter; To Mad.tv, πριν λίγους μήνες, όταν είχε ασχοληθεί με τα περίφημα tweets της Δαλάκα ανέφερε ότι οι φωτογραφίες στο προφίλ από τις προπονήσεις, τις εξόδους με τις φίλες της αλλά και αυτές με την πολυαγαπημένη, μικρή της αδελφή, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια:

pic.twitter.com/5FLWEFUpFq

παραμυθιαζουμε ο ενας τον αλλον τωρα pic.twitter.com/jvNTqFRAdy

my best friend pic.twitter.com/5lY2r8XoPH

! summer summer pic.twitter.com/7ZjAi1nil8

:) with my friend sofi pic.twitter.com/skuoMUlIQA

training :) pic.twitter.com/bd9fnM3eNQ

we love summer....can't wait ... pic.twitter.com/qBAEkjDY

pic.twitter.com/3CASLsPA

“I followed your footsteps," pic.twitter.com/zdyLkIqH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Κατερίνα Δαλάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ