Άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο πατρικό της Σοφίας Γιαννακά - iefimerida.gr

Άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο πατρικό της Σοφίας Γιαννακά

Άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο πατρικό της Σοφίας Γιαννακά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνες πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες που προκάλεσαν σήμερα το πρωί μικρές φθορές, μπροστά από τις πόρτες εισόδου του πατρικού σπιτιού της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Γιαννακά, που βρίσκεται στην περιοχή Παραβόλα.

Σύμφωνα με τη αστυνομία, άγνωστα άτομα έβαλαν φωτιά σε μικρά ταπέτα, που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού. Στην συνέχεια φεύγοντας, κτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το κουδούνι με σκοπό να ειδοποιήσουν το συγγενικό πρόσωπο της κ. Γιαννακά, που κατοικεί στο σπίτι. Από τη φωτιά σημειώθηκαν μικρές φθορές μπροστά από τις πόρτες της εισόδου του σπιτιού, σε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, στην πρόσοψη καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο της οικίας, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ

Για την απόπειρα εμπρησμού της κατοικίας της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κας Σοφίας Γιαννακά στην Αιτωλοακαρνανία, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εγκληματική ενέργεια που έγινε κατά της κατοικίας της βουλευτού Σοφίας Γιαννακά απαιτείται να διαλευκανθεί αμέσως και είμαστε βέβαιοι ότι η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιλήφθηκε ταχύτατα, θα αποδώσει καρπούς ώστε οι υπεύθυνοι να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν.

Μόνο η άμεση και αυστηρή αντίδραση σε τέτοια φαινόμενα μπορεί να προστατεύσει την ελληνική κοινωνία από τον κίνδυνο του εκφασισμού που είναι, δυστυχώς, η κατάληξη της ισοπέδωσης, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ