Τρεις γυναίκες με αδυναμία στο κρασί και τα ταξίδια έφτιαξαν έναν εκπληκτικό χώρο στο Θησείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις γυναίκες με αδυναμία στο κρασί και τα ταξίδια έφτιαξαν έναν εκπληκτικό χώρο στο Θησείο [εικόνες]

Φωτογραφία: Caravin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορική γειτονιά του Θησείου η Αγγελική Γκινοπούλου, η Τάνια Παπαδογεώργη και η Άννα Χρυσκιώτη έστησαν με αγάπη, γνώση και κέφι το Caravin, που ο υπότιτλός του -«Wine and Wanderlust»- μαρτυράει τις δυο μεγάλες αγάπες των ιδιοκτητριών του: το κρασί και τα ταξίδια.

Γνωστές και οι τρεις τους χρόνια τώρα από τον χώρο του κρασιού, αποφάσισαν να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και τις πολύτιμες γνώσεις τους σε έναν καλαίσθητο χώρο με ανοιχτές τζαμαρίες, γεμάτο κρεμαστές γλάστρες, φτέρες και πολύχρωμες μαξιλάρες που δημιουργούν ένα cozy περιβάλλον, κατάλληλο για να απολαύσετε οινικούς θησαυρούς.

Τη διακόσμηση συμπληρώνουν οι vintage βαλίτσες ταξιδιού, ενώ τα άφθονα κεριά που βρίσκονται διάσπαρτα παντού δημιουργούν ένα απολύτως ρομαντικό σκηνικό, κάτω από τη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Γνωρίστε τις γεύσεις του Caravin και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CARAVIN
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ