Παπαθανασίου: Παραποιήθηκαν τα Ελληνικά στατιστικά στοιχεία - iefimerida.gr

Παπαθανασίου: Παραποιήθηκαν τα Ελληνικά στατιστικά στοιχεία

Παπαθανασίου: «Παραποιήθηκαν τα Ελληνικά στατιστικά στοιχεία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παραποίηση εγγράφων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών της ΝΔ Γιάννης Παπαθανασίου καθώς όπως υποστηρίζει στο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας κατά της Ελλάδας για το έλλειμμα, στην ελληνική μετάφραση γίνεται αναφορά για τα έτη 2005-2008, ενώ στο επίσημο κείμενο η διαδικασία αφορά στη σημαντική αναθέωρηση των στοιχείων για το 2008, μόνο.

Σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει ότι απέδειξε στην επιτροπή της Βουλής ότι το έλλειμμα του 2009 θα μπορούσε να είναι χαμηλότερο κατά 10 δισ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζει, όπως λέει, την επιπλέον μείωση που θα υπήρχε αν είχαν ληφθεί άμεσα μέτρα τον Οκτώβριο του 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ