Survivor 2: Ο Σάκης Τανιμανίδης κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που επέστρεψε σπίτι του, μετά από 6 μήνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Ο Σάκης Τανιμανίδης κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που επέστρεψε σπίτι του, μετά από 6 μήνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το Survivor 2 και παρότι στα επόμενα δυο-τρία επεισόδια θα βλέπουμε πλάνα από την Καραϊβική, τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι από τους συντελεστές έχουν επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα, ενόψει και του ημιτελικού της Πέμπτης και του τελικού της Παρασκευής.

Οι παίκτες είναι άγνωστο αν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα -το πιθανότερο θα επιστρέψουν αφού προβληθεί και το επεισόδιο με την τελευταία αποχώρηση, ωστόσο, στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο παρουσιαστής του Survivor 2 Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Αθήνα ύστερα από έξι μήνες και εν αντιθέση με πέρυσι που με την επιστροφή του πήγε αμέσως στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την οικογένειά του, φέτος ήρθε κατευθείαν Αθήνα

Ο παρουσιαστής μάλιστα, μοιράστηκε ένα βιντεάκι με το πώς είναι να επιστρέφεις σπίτι σου ύστερα από έξι μήνες:

Οι δικοί του άνθρωποι, πάντως, υποδέχθηκαν τον Σάκη Τανιμανίδη μετά από έξι μήνες στο Survivor 2, ετοιμάζοντας ένα υπέροχο τραπέζι. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, πόσταρε στο instagram του μία φωτογραφία από το καλωσόρισμα των συγγενών του γράφοντας:«My Big Amazing Greek Family!! ? Μου λειψατε τοοοοσο πολυ, ειδικα αυτα τα μεγαλα τραπεζια με θειους, γυναικες, ξαδερφια, αδερφια, ανηψια, μαμαδες και ολο το σοι, οπου ακους τις πιο περιεργες και πιο ενδιαφερουσες συζητησεις! Εκει που περισσευει η αγαπη!! Ελειψα για κοντα 6 μηνες...but now Im back! Το πιο πολυτιμο πραγμα στον κοσμο ειναι η οικογενεια...να περνατε χρονο μαζι τους!».

Οικογενειακό τραπέζι για την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ