8 βασικοί κανόνες για καλή γειτνίαση στην πολυκατοικία - iefimerida.gr

8 βασικοί κανόνες για καλή γειτνίαση στην πολυκατοικία

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανταστείτε έναν ιδανικό κόσμο: με ανθρώπους που ζουν χωρίς διενέξεις και παρεξηγήσεις, λύνουν κάθε πρόβλημα στις σχέσεις τους με συγκατάβαση και αλληλοκατανόηση, συμβιώνουν ήρεμα και μοιράζονται τα πάντα με γενναιοδωρία.

Και ας έρθουμε στην πραγματικότητα: στον κόσμο με τους συνεχείς καβγάδες, την έλλειψη ενσυναίσθησης και την απουσία σεβασμού των ορίων του άλλου. Η καθημερινότητά μας είναι οι άλλοι: αν οι σχέσεις μας μαζί τους είναι αρμονικές τότε όλα κυλούν αβίαστα και καμία ημέρα δεν γίνεται πονοκέφαλος.

Αν ζείτε σε πολυκατοικία, σίγουρα -συχνά ή όχι τόσο συχνά- όλο και κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα θα έχετε αντιμετωπίσει με τους γείτονές σας. Πριν προλάβετε να σκεφτείτε όλα τα άσχημα που μπορεί να έχετε συναντήσει, σκεφτείτε αν εσείς είστε «εντάξει» με την συμπεριφορά σας απέναντί τους.

Μια αρμονική συμβίωση έχει τους δικούς της κανόνες. Αν τους ακολουθήσετε και εσείς και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας σας, τίποτα δεν θα μπορεί να διαταράξει την ησυχία σας.

Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για καλή γειτνίαση σε μια πολυκατοικία;

8 βασικοί κανόνες για καλή γειτνίαση στην πολυκατοικία, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολυκατοικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ