Λοβέρδος: «Να μην γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι έχουν διαγραφεί» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: «Να μην γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι έχουν διαγραφεί»

Λοβέρδος: «Να μην γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι έχουν διαγραφεί»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όχι» στην επιστροφή των βουλευτών που έχουν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ λέει για ακόμα μια φορά ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος τονίζει την ανάγκη για συστράτευση, αλλά και για την εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης απέναντι στους βουλευτές που πήραν την πατρίδα στους ώμους τους.

Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής εμφανίζεται προβληματισμένος για την οργή των πολιτών, και πως θα καταγραφεί στις κάλπες, τονίζοντας ότι «ασφαλώς με προβληματίζει το άσχημο κλίμα. Αλλά έχω εμπιστοσύνη τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα προσηλωμένη στην Ευρώπη και δεν θα ρισκάρουν με επιλογές που θα θέσουν σε κίνδυνο την θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικών κυβερνητικών συμπράξεων σημειώνει ότι «εμείς ως κεντροαριστερό κόμμα ασφαλώς προτιμούμε να συνεργαστούμε με δυνάμεις του ίδιου χώρου. Είμαστε σ' ένα ρευστό τοπίο και δεν έχει νόημα να συζητάμε για ποσοστά. Σημασία δεν έχει με ποιες δυνάμεις πιστεύω εγώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, αλλά ποιες θέλουν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια διάσωσης της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ