Λιχαδονήσια: Κυβερνήτης σκάφους πήγε μεθυσμένος να πάρει τουρίστες -Αρνήθηκαν να επιβιβαστούν - iefimerida.gr

Λιχαδονήσια: Κυβερνήτης σκάφους πήγε μεθυσμένος να πάρει τουρίστες -Αρνήθηκαν να επιβιβαστούν

Κυβερνήτης σκάφους πήγε μεθυσμένος να πάρει τουρίστες από τα Λιχαδονήσια (Φωτογραφία: shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με περιπετειώδη τρόπο εξελίχθηκε για 12 ανθρώπους η επίσκεψη στα Λιχαδονήσια για μια βουτιά.

Ο κυβερνήτης του σκάφους που πήγε να τους παραλάβει το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να τους μεταφέρει στο λιμανάκι των Ραχών, ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Μόλις το αντιλήφθηκαν, οι τουρίστες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο σκάφος.

Μάλιστα, προσπάθησαν να αποτρέψουν και τον ίδιο να φύγει, καθώς φοβούνταν για τη ζωή του εξαιτίας της κατάστασής του. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, αλλά μάταια.

Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους, που παραπατούσε από τη μέθη σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, έπεσε στη θάλασσα, κολύμπησε μέχρι το σκάφος και αποχώρησε μόνος του! Για το συμβάν ενημερώθηκε το λιμεναρχείο και ο 48χρονος συνελήφθη μόλις έφτασε στις Ράχες.

Επειτα από αλκοτέστ απεδείχθη ότι ήταν μεθυσμένος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, αφού το αποτέλεσμα της μέτρησης ήταν στο όριο του ποινικού για αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ