Τσίπρας: Στο σχέδιό μας οι αυξήσεις των μισθών, ποτέ ξανά κανείς μόνος απέναντι στην κρίση - iefimerida.gr

Τσίπρας: Στο σχέδιό μας οι αυξήσεις των μισθών, ποτέ ξανά κανείς μόνος απέναντι στην κρίση

O Αλέξης Τσίπρας/ Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας, η προστασία του κόσμου της εργασίας και οι αυξήσεις των μισθών, ώστε να μην μείνει κανένας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter, αναφέρει «Το σχέδιό μας είναι σαφές, να λάβουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αναπτυξιακή δυναμική της ελλ. οικονομίας, να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Να αυξηθούν οι μισθοί, να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση» και ανήρτησε βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή για την οικονομία.

Το σχέδιό μας είναι σαφές, να λάβουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η αναπτυξιακή δυναμική της ελλ. οικονομίας, να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Nα αυξηθούν οι μισθοί, να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση pic.twitter.com/o2lmfdSr1c

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ