Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα [εικόνες]

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη/ NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βράδια του καλοκαιριού, μια θεατρική παράσταση είναι η τέλεια αφορμή για έξοδο στην Αθήνα. Μια από τις παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού σήκωσε αυλαία και πριν ξεκινήσει την διαδρομή της σε όλη την Ελλάδα, έκανε την πρώτη της στάση στο Bεάκειο θέατρο.

Το «Μόλις χώρισα» , το έργο των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς πριν από δύο περίπου δεκαετίες, ανεβαίνει ξανά με ένα ολόφρεσκο καστ και εξακολουθεί να δείχνει πόσο επίκαιρο είναι.

Το βράδυ της Πέμπτης, η παράσταση έκανε πρεμιέρα και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο έδωσαν το «παρών». Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα του έργου, δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλάι της, στην πρεμιέρα της, την καλύτερή της φίλη. Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια «survivor» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που ήταν γεμάτη ανακατατάξεις, εκπλήξεις και ανατροπές, έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα στο τηλεοπτικό πλατό και μαζί με τη μητέρα της, Παναγιώτα, παρακολούθησε την παράσταση καταχειροκροτώντας τους συντελεστές.

Μητέρα και κόρη έκαναν για πρώτη φορά δημόσια εμφάνιση μαζί σε πρεμιέρα.

Δείτε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευρυδίκη Βαλαβάνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ