Xάρι και Μέγκαν: Η ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν για το γάμο τους μαζί με μια υπέροχη φωτογραφία τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Xάρι και Μέγκαν: Η ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν για το γάμο τους μαζί με μια υπέροχη φωτογραφία τους [εικόνα]

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 19 Ιουλίου, συμπληρώνονται δύο μήνες από έναν γάμο που έγραψε τη δική του σελίδα στην ατζέντα με τα lifestyle γεγονότα του 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν πλέον τη δική τους συζυγική πραγματικότητα. Πολύ μελάνι χύθηκε και άπλετος διαδικτυακός αέρας και τηλεοπτικός χρόνος αφιερώθηκε για την κάλυψη του γάμου τους αλλά και για τον απόηχό της. Φωτογραφίες, πορτραίτα, μικρά παραλειπόμενα και άγνωστες λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας αστραπιαία.

Οι δύο τους απολαμβάνουν τη συζυγική τους ζωή και η δημοφιλία τους, σε όλο τον κόσμο, έχει εκτιναχθεί. Κάθε τους κίνηση και εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο. Ίσως να νομίζετε ότι έχετε δει και έχετε διαβάσει τα πάντα για το γάμο τους. Μια δημοσίευση σε έναν λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ότι τελικά μάλλον δεν τα είχαμε δει όλα.

Η ευχαριστήρια κάρτα του Χάρι και της Μέγκαν για τον γάμο τους έδειξε ότι το ζευγάρι εκτιμά το ενδιαφέρον, την αγάπη, τις ευχές και την εκτίμηση που δέχτηκε.

Οι ευχαριστήριες κάρτες συνοδεύονταν από ένα υπέροχο πορτραίτο του ζευγαριού.

Η ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν για το γάμο τους μαζί με την υπέροχη φωτογραφία τους, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ