Κικίλιας: Ο Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατ. συντάξεις ανερυθρίαστα - iefimerida.gr

Κικίλιας: Ο Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατ. συντάξεις ανερυθρίαστα

Ο Βασίλης Κικίλιας (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, σχετικά με την άρνησή του να δεχθεί την τροπολογία της ΝΔ για τη μη περικοπή των συντάξεων.

«Ο κύριος Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συντάξεις ανερυθρίαστα», είπε ο κ. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.

«Το θέμα των συντάξεων δεν λύνεται ανάμεσα σε ένα τσιγάρο κι έναν καφέ, θέλει σοβαρή μελέτη και όπως είπε και ο πρωθυπουργός όλα θα γίνουν στην ώρα τους», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάρδας.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου επισήμανε ότι δεν επιτρέπεται να παίξει ο πρωθυπουργός προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων με αναβολή των περικοπών για έξι μήνες. Αν θέλει πραγματικά να μην περικοπούν οι συντάξεις δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συμπλήρωσε η βουλευτής.

Τι έγινε την Πέμπτη στη #vouli για να τελειώνουν τα παραμύθια.
Ο @kmitsotakis φέρνει τροπολογία για να μην κοπούν οι συντάξεις και ο κ. Τσίπρας λέει "όχι" γελώντας ανερυθρίαστα. #skai pic.twitter.com/7ZU56SBSW5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ