Το πρώτο, αινιγματικό μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την είδηση του χωρισμού με τον Χατζηαγγελάκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Το πρώτο, αινιγματικό μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την είδηση του χωρισμού με τον Χατζηαγγελάκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αρκετά αινιγματικό μήνυμα δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στα social media, το πρώτο μετά την είδηση του χωρισμού της με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της όπου κοιτάζεται στο καθρέφτη, την οποία και συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο επισημαίνοντας πως πρέπει ο καθένας να φέρεται στον εαυτό του όπως κάνει στα άτομα που αγαπά.

Η ίδια πάντως δεν αναφέρθηκε ευθέως στην είδηση περί χωρισμού, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες και μένουν χωριστά.

«Είσαι όλα όσα χρειάζεσαι. Να σου φέρεσαι όπως θα έκανες σε κάποιον που αγαπάς! Αυτή είναι η πιο βοηθητική συμβουλή που άκουσα ποτέ στην προσπάθεια να με αγαπήσω λίγο περισσότερο. Σκέψου το λιγάκι. Θα έλεγες ποτέ στην κολλητή σου, στην αδερφή σου, στην μαμά σου «Πώς είσαι έτσι; Τι χάλια είναι αυτά; Πώς θα βγεις έτσι στην παραλία;» Ποτέ! Πώς το κάνεις σε εσένα με τόση ευκολία; Δεν ξέρω, αλλά αυτή η συνειδητοποίηση με ξεμπλοκάρει πάντα πολύ εύκολα και με επαναφέρει σε μια πραγματικότητα που προτιμώ χίλιες φορές. Σε αυτήν που μου μιλάω όπως ακριβώς στους ανθρώπους που αγαπάω. Δοκίμασε το», ήταν το αινιγματικό μήνυμα που έγραψε η ίδια στο Instagram, ζητώντας από τις φαν της να αγαπούν και να σέβονται τον εαυτό τους.

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on Jul 6, 2018 at 10:39am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ