Το ροζ φουσκωτό φέρετρο που έχει γίνει viral -Δεν είναι καν προς πώληση [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ροζ φουσκωτό φέρετρο που έχει γίνει viral -Δεν είναι καν προς πώληση [εικόνες]

Φουσκωτό φέρετρο (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα ενός καλλίγραμμου κοριτσιού να μπαίνει σε ένα ροζ, φουσκωτό φέρετρο κυκλοφορεί στα social media με διάφορα σχόλια.

Ενα από αυτά ήταν και του ελληνικού γραφείου τελετών «Μπούκουρας», το οποίο έχει περάσει το black χιούμορ σε άλλο επίπεδο.

«Σάμμερ 2Κ18. Τελεταί Μπούκουρας», έγραψε στη φωτογραφία και έγινε viral.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν στο φουσκωτό φέρετρο τον αντικαταστάτη των φλαμίνγκο, που κατέκλυσαν θάλασσες και ακτές το περυσινό καλοκαίρι.

Προς απογοήτευση πολλών, όμως, το ροζ φέρετρο δεν πωλείται... ακόμη, τουλάχιστον!

Δημιουργός του είναι ο Καναδός σχεδιαστής Αντριου Γκρινμπάουμ, ο οποίος πόσταρε στο Instagram φωτογραφία του. Οπως έγραψε, ήταν μια ιδέα που είχε πριν τρία χρόνια με τον φίλο του Ιάν Φέλτον. Πρόσφατα βρήκε κάποιον που δημιούργησε το δείγμα, ο οποίος το χαρακτήρισε: «Σούπερ ξεκαρδιστικό πρότζεκτ». Ωστόσο, εάν θέλετε να το αγοράσετε δεν μπορείτε, μιας και ο Αντριου δεν έχει το μπάτζετ για την παραγωγή του.

«Ενημερώστε μας εάν έχετε έναν πλούσιο μπαμπά που θέλει να επενδύσει», γράφει στην ανάρτησή του, δείχνοντας με χιούμορ πως θέλει η ιδέα του να γίνει πραγματικότητα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Greenbaum (@andrew_greenbum) στις 3 Ιούλ, 2018 στις 1:33 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φουσκωτό φέρετρο αγορά σχεδιαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ