Η απάντηση Μαντζουράνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Χολερικές συκοφαντίες» - iefimerida.gr

Η απάντηση Μαντζουράνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Χολερικές συκοφαντίες»

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης -EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «χολερικές συκοφαντίες» κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του πρόεδρου της ΝΔ στο πρόσωπό του, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Μαντζουράνης τονίζει ότι δεν συμμετέχει σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Σημειώνει δε ότι δεν ασχολείται με «τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της Ν.Δ., ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη

«Την 5-7-2018 σε ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει το μίσος του για τον δικηγόρο, που έφερε στη δημοσιότητα τα δώρα του Χριστοφοράκου σ’ αυτόν και καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία του με θρασυδειλία εξέμεσε χολερικές συκοφαντίες σε βάρος μου.

Ως δημοκρατικός πολίτης, που αντιστάθηκε στη χούντα από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και την εξορία στη Δυτική Γερμανία και όχι από τα μεταξωτά σεντόνια της πριγκιπικής κούνιας του, δεν συμμετέχω σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς, που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως έγινε το 1965.

Ως μάχιμος δικηγόρος, επιλέγω ελεύθερα τους πελάτες και τις υποθέσεις, που υπερασπίζομαι ανεξαρτήτως της πολιτικής και οικονομικής ισχύος των αντιδίκων.

Τον πληροφορώ ότι δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της Ν.Δ., ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την διάρκεια της πρωτολογία του την Πέμπτη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή είχε εξαπολύσει βαρύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού: «Είστε προσωπικά πίσω από το χυδαίο παρακράτος το οποίο στοχεύει με απαράδεκτα και ψευδή δημοσιεύματα εμένα τα στελέχη μας αλλά και τις οικογένειές μας. Εσείς τα συντονίζετε όλα και είστε προσωπικά υπεύθυνος, για τις αθλιότητες του κάθε κ. Βαξεβάνη και του κ. Ματζουράνη. Οι εκλεκτοί σας και αγαπημένοι συνοδοιπόροι το παρακράτος της διαπλοκής που έχετε χτίσει και θα τολμήσετε μετά να κουνήσετε το δάκτυλο σε μένα και στη ΝΔ; Ντροπή σας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ