Ολο το καλοκαίρι σε ένα βίντεο -Τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια [βίντεο]

Σαν το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει... Ηλιος, θάλασσα, φαγητό, μπύρα, τσίπουρο και ούζο, εκεί που σκάει το κύμα, χαλαρές στιγμές αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα ή χορός σε beach bar.

Ολες αυτές οι εικόνες δένουν με τη μουσική, με τραγούδια που είναι αφιερωμένα στο καλοκαίρι και τις διακοπές.

Ποιος δεν έχει τραγουδήσει «Καλοκαιρινά ραντεβού», «Κρουαζιέρα» ή «Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία»;

Αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια, που ακούγονταν σε διάφορες φάσεις της ζωής μας, είναι μαζεμένα σε ένα βίντεο. Η παρέα του Νικόλα Ραπτάκη, που τη γνωρίσαμε στο απίστευτο βίντεο με τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια του τελευταίου αιώνα, «ξαναχτυπά» με τραγούδια για το ελληνικό καλοκαίρι.

«Αφιερωμένο σε όλους εσάς για την αγάπη και τη στήριξη που δείχνετε στο project μας! Αυτό ήταν ένα special mini video για να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας ευχηθούμε «Καλό Καλοκαίρι» με το δικό μας τρόπο! Τα καλύτερα έρχονται..!

Καλές μας βουτιές ;)

Δε μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα από κανένα τραγούδι. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς / καλλιτέχνες και στις δισκογραφικές εταιρίες .

Το παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την ελληνική μουσική χωρίς να υπάρχει σκοπός για εκμετάλλευση δικαιωμάτων και οικονομικό όφελος», γράφει στο σημείωμά του ο Νικόλας Ραπτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ