ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness: Νέα σειρά μπισκότων από δημητριακά 100% ολικής άλεσης - iefimerida.gr

ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness: Νέα σειρά μπισκότων από δημητριακά 100% ολικής άλεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα σειρά προϊόντων, μπισκότων συγκεκριμένα, με δημητριακά ολικής άλεσης παρουσιάζει η εταιρεία ΑΛΛΑΤΙΝΗ.

Η εταιρεία Αλλατίνη, βασιζόμενη στις διαχρονικές της αξίες, επιλέγει να πρεσβεύσει την Καλοσύνη, ως βάση μιας σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής.

Η ΑΛΛΑΤΙΝΗ δημιουργεί εμπνεόμενη από την καλοσύνη

«Καλοσύνη σημαίνει να δημιουργείς προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση με την ισορροπία και το μέτρο: προϊόντα φτιαγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, αλλά και με συνταγές γεμάτες γεύση. Καλοσύνη σημαίνει, επίσης, αρετή, ορθότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός στον άνθρωπο», λέει η ΑΛΛΑΤΙΝΗ και με βάση αυτές τις αρχές παρουσιάζει τη νέα σειρά που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Δημητριακά 100% ολικής άλεσης
  • Διατροφική αξία ολόκληρου του σπόρου λόγω της ελάχιστης δυνατής επεξεργασίας
  • Νιφάδες βρώμης
  • Εξαιρετικά γευστικούς & απολαυστικούς συνδυασμούς

Η νέα σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness in Me από δημητριακά 100% ολικής άλεσης αποτελεί πηγή φυτικών ινών, ενώ προσφέρεται σε μερίδες που καθεμία είναι λιγότερο από 200 θερμίδες.

Τα Μπισκότα τριών δημητριακών 100% ολικής άλεσης, διατηρούν αναλλοίωτη την «Kαλοσύνη» των δημητριακών και μπορείτε να τα απολαύσετε σε τρεις υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα, σταφίδες-κανέλα, τσία-κεχρί-μαυροσούσαμο.

Επίσης, η Αλλατίνη, παρουσιάζει τις μπισκοτο-μπουκιές, από δημητριακά 100% ολικής άλεσης, με κομματάκια φρούτων, βιταμίνες και μέταλλα, σε δύο απολαυστικές γεύσεις: Κράνμπερι και μήλο – κανέλα, ιδανικές και μέσα στο γάλα!

Η νέα σειρά μπισκότων της ΑΛΛΑΤΙΝΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ Goodness μπισκότα Αλλατίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ