Μόνικα Κρουζ: Η μικρότερη αδερφή της Πενέλοπε είναι εντυπωσιακή και της μοιάζει πολύ [εικόνες] - iefimerida.gr

Μόνικα Κρουζ: Η μικρότερη αδερφή της Πενέλοπε είναι εντυπωσιακή και της μοιάζει πολύ [εικόνες]

Η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ /Φωτογραφία: AP/Arthur Mola
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μόνικα Κρουζ είναι Ισπανίδα ηθοποιός και είναι 41 ετών.

Πρόκειται για την μικρότερη αδερφή της γνωστής ηθοποιού, Πενέλοπε Κρουζ. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την Μόνικα, όμως η ίδια έκανε μια εμφάνιση όπου έκλεψε την παράσταση και τα βλέμματα των γύρω της.

Η γοητευτική γυναίκα παραβρέθηκε στο πάρτι για τα δέκα χρόνια επετείου του Bambu στο Gran Maestre Theatre στη Μαδρίτη και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Όπως παρατήρησαν όλοι, μοιάζει απίστευτα στην μεγαλύτερη αδερφή της με πολλούς να τις μπερδεύουν μεταξύ τους.

Η Μόνικα είναι και αυτή μελαχρινή με εκφραστικά μάτια. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου αλλά και μαλλιά με την αδερφή της.

Μάλιστα, στους Πειρατές της Καραϊβικής, ντούμπλαρε την αδερφή της που ήταν τότε έγκυος. Η ομορφιά φαίνεται πώς είναι κληρονομική και το μεσογειακό ταμπεραμέντο δεν λείπει σε καμία από τις δύο.

Δείτε τις φωτογραφίας της εντυπωσιακής Μόνικα και πόσο μοιάζει με την αδερφή της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ