Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα -Βουτιές στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα -Βουτιές στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino

Κριστιάνο Ρονάλντο/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ξεχαστεί κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα αποφάσισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και η ομάδα του, η Εθνική Πορτογαλίας, αποκλείστηκε νωρίς από το Μουντιάλ 2018.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του messiniapress.gr, ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Μεσσηνία μαζί με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο άσος της Ρέαλ Μαδρίτης μένει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Costa Navarino, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, έτσι ώστε να μη μαθευτεί η παρουσία του ποδοσφαιριστή.

Διακοπές με την σύντροφό του στο Costa Navarino, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino Resort

Φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μεσσηνία δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, καθώς, απ' ό,τι φαίνεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς σκεπτόμενος τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους, η οποία λέγεται πως θα ανακοινωθεί σύντομα.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που επισκέπτεται την Πελοπόννησο, καθώς τον ίδιο προορισμό είχε επιλέξει και πέρυσι τον Ιούνιο.

Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει την Ελλάδα για διακοπές/ Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino Resort

Τότε μάλιστα ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας υπό άκρα μυστικότητα, με αποτέλεσμα να μη διαρρεύσει καμία φωτογραφία του στον Τύπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ