Εuropa League: Εγραψε Ιστορία η Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο -Ηρωική πρόκριση [βίντεο] - iefimerida.gr

Εuropa League: Εγραψε Ιστορία η Τρε Φιόρι από το Σαν Μαρίνο -Ηρωική πρόκριση [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορική βραδιά η χθεσινή για το Σαν Μαρίνο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μικρής χώρας, ένας σύλλογος κατάφερε να περάσει μια φάση σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το κατάφερε η ομάδα Τρε Φιόρι, η οποία έχασε 1-0 στην Ουαλία από την Μπάλα, αλλά χάρη στην επιτυχία του 3-0 στο πρώτο ματς, προκρίθηκε. Φυσικά, είναι μόνο η πρώτη φάση του Europa League, αλλά είναι ήδη κάτι.

Στην Τρε Φιόρι παίζουν δύο γνωστά πρόσωπα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο πρώτος είναι ο Αλεσάντρο Τεοντοράνι, με τρεις συμμετοχές στη Serie A με την Τσεζένα στο μακρινό 1990-1991. Ο 46χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε στο γήπεδο για 96 λεπτά πριν αντικατασταθεί στον επαναληπτικό, ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε παίξει 83'.

Ο άλλος είναι ο Σόσιο Αρούτα, 47 ετών, πρώην της Πεσκάρα και είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για τη συμμετοχή σε ένα reality πρωταθλητών.

Στην επόμενη φάση, η Τρε Φιόρι θα αντιμετωπίσει τους Σλοβένους της Ρούνταρ.

Δείτε βίντεο από το πρώτο παιχνίδι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League τρε φιορι Σαν Μαρίνο πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ