Η Τζένιφερ Λόπεζ με καυτό μαγιό στα 48 της -Αλλά κάτι άλλο μας τράβηξε την προσοχή στη φωτογραφία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ με καυτό μαγιό στα 48 της -Αλλά κάτι άλλο μας τράβηξε την προσοχή στη φωτογραφία [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ /Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι κλασσική αξία.

Η 48χρονη Λατίνα συνεχίζει να μαγεύει το πλήθος με την φωνή και τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και τον ανδρικό πληθυσμό με το πληθωρικό της ταμπεραμέντο. Πόσο μάλλον όταν μας δείχνει το ζουμερό κορμί της!

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται ότι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στις 4 Ιουλίου βρέθηκε στα Χάμπτονς, το παραθαλάσσιο θέρετρο της Νέας Υόρκης, για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Τζένι βρέθηκε εκεί με τον αγαπημένο της, Άλεξ Ροντρίγκεζ και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ καλοκαιρινή φωτογραφία από τις στιγμές τους.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου φοράει ένα υπέροχο και καυτό μαγιό!

Δείτε την φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ με το σέξι μαγιό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ