H Hβη Αδάμου μας δείχνει το εκπληκτικό σώμα της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Hβη Αδάμου μας δείχνει το εκπληκτικό σώμα της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της [εικόνες]

H Hβη Αδάμου/ Φωτογραφία: iviadamou_
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που η τραγουδίστρια Ηβη Αδάμου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Γεννημένη στη Αγία Νάπα, στις 24 Νοεμβρίου του 1993, έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο X-Factor 2 του ΑΝΤ1.

Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία. H τραγουδίστρια και σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη, ξεκίνησε την ενασχόληση με την μουσική και το τραγούδι από την παιδική της ηλικία και γρήγορα έδειξε το μεγάλο της ταλέντο. Μετά το X-Factor ακολούθησαν συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Τα ντουέτα τους έγιναν αμέσως ραδιοφωνικά hit. Το 2012, η Ηβη εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι LaLa Love, κατακτώντας την 16η θέση.

Σήμερα, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογενειακή ζωή. Πριν από ένα περίπου μήνα, η κόρη της ήρθε στη ζωή και μαζί με τον σύντροφό της και τραγουδιστή Μιχάλη Κουινέλη, η Ήβη απολαμβάνει στιγμές χαράς και πληρότητας. Αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει τις τελευταίες ημέρες στο προφίλ της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες δεν είναι εμφανές μόνο το χαμόγελό της, αλλά και οι εκπληκτικές αναλογίες της.

Δείτε το εκπλητικό σώμα της Ήβης Αδάμου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ήβη Αδάμου ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ INSTAGRAM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ