Survivor 2: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε ο Στέλιος Κρητικός μετά το παιχνίδι - iefimerida.gr

Survivor 2: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά πήρε ο Στέλιος Κρητικός μετά το παιχνίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέλιος Κρητικός έμεινε αρκετό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο και πέρασε… μεγάλη πείνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor. Ο ηθοποιός είχε χάσει αρκετά κιλά και η εικόνα του μετά με το πώς μπήκε στο παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση.

-Πόσα κιλά έχεις φτάσει αυτή τη στιγμή;

«Έχω πάρει τα 15 κιλά που έχασα στο παιχνίδι και μάλιστα έχω πάρει και 5 κιλά παραπανίσια. Στο σύνολο έχω πάρει 20 κιλά. Έχω κάνει το γνωστό «σωσίβιο» πλέον, είναι η πρώτη φορά. Το «Survivor» ήταν η αφορμή να χαλάσει το σώμα μου. Βέβαια, το «σωσίβιο» θα το χρησιμοποιήσει η κόρη μου στη θάλασσα, γιατί είναι ακόμα 2 χρονών και δεν ξέρει μπάνιο, οπότε θα μου χρειαστεί! (Γέλια.)» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η σύζυγος σου μαγειρεύει συνέχεια;

«Όχι, με φροντίζει, με προσέχει, αλλά εγώ πλέον γίνομαι ατίθασος και ζητάω γλυκά. Φεύγω, πάω στο περίπτερο, παίρνω γλυκά, παγωτά και άλλα, διάφορα, μόνος μου και τα κρύβω.»

-Αυτό Θεωρείς ότι αποδίδεται στη στέρηση που έζησες μέσα στο παιχνίδι;

«Το παιχνίδι μου κόλλησε το να τρώω γλυκά, κάτι που δεν είχα - έτρωγα μόνο παγωτό. Με τα γλυκά και ό,τι είχε σχέση με ζαχαροπλαστεία δεν ήμουν φίλος. Τώρα δεν υπάρχει ζαχαροπλαστείο που να περάσω με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια και να μη γυρίσω το κεφάλι μου για να δω τη βιτρίνα. (Γέλια.)»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Στέλιος Κρητικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ