Νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έδωσε η αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ έδωσε η αστυνομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

23 νέες φωτογραφίες απόα τα επεισόδια μεταξύ οργανωμένων οπαδών και δυνάμεων της αστυνομίας την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ ,εδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Το υλικό αυτό δίνεται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις είκοσι τρεις (23) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνα : 210 647 6500 – 210 647 6592

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ