Τριήμερο δράσης με Formula 1 & Nascar Cup Series αποκλειστικά στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Τριήμερο δράσης με Formula 1 & Nascar Cup Series αποκλειστικά στην Cosmote TV

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλούσιο σε δράση είναι και αυτή την εβδομάδα το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, με ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις αγώνων από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το WNBA και το Beach Volley.

Από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD στις ελεύθερες δοκιμές του σιρκουί της Μ.Βρετανίας (Παρασκευή 6/7, 11.50 & 15.50), (Σάββατο 7/7, 12.50), στις κατατακτήριες (Σάββατο 15.50), καθώς και στον αγώνα (Κυριακή 8/7, 15.45).

Επίσης, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού την Κυριακή 8/7 θα μεταφερθούν στο Dayton Beach της Φλόριντα για να απολαύσουν τα αστέρια του Monster Energy NASCAR Cup Series στον αγώνα Coke Zero Sugar 400. Πρόκειται για τον 18ο αγώνα της σεζόν με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει στα ύψη (02.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναμετρήσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, WNBA, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Την Παρασκευή 6/7, στις 03.00 οι Minnesota Lynx αντιμετωπίζουν τις Los Angeles Sparks, ενώ την Τετάρτη 11/7 στις 03.00 τίθενται αντιμέτωπες Dallas Wings και Phoenix Mercury (COSMOTE SPORT 4HD).

Οι συνδρομητές θα «μεταφερθούν» επίσης στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν το Beach Volleyball World Tour (COSMOTE SPORT 8HD). Το Σάββατο 7/7 πραγματοποιούνται οι ημιτελικοί (13.20, 14.20) και ο τελικός γυναικών (18.50), ενώ την Κυριακή 8/7 η σκυτάλη δίνεται στους άνδρες με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 12.05 & 13.05, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 18.20.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 NASCAR COSMOTE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ