Η Μέγκαν Μαρκλ επιτέλους ντύθηκε... Μέγκαν Μαρκλ και πέταξε την Κέιτ Μίντλετον από πάνω της [εικόνες]

Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να απαρνείται το προσωπικό της στιλ και να υιοθετεί τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού.

Οι συντηρητικές της επιλογές, το τελευταίο διάστημα, θύμισαν σε πολλούς την Κέιτ Μίντλετον, δείχνοντας πως η Μέγκαν δεν τα πολυκαταφέρνει μιας και έχει εντελώς διαφορετικό στιλ.

Στην τελευταία της, ωστόσο, εμφάνιση η δούκισσα του Σάσεξ έδειξε πως... επέστρεψε. Αφησε στην άκρη τα παστέλ και τα πιο συντηρητικά ρούχα, «πέταξε» από πάνω της την εικόνα της Κέιτ και πόνταρε στη λάμψη.

Η Μέγκαν εντυπωσίασε στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, φορώντας ένα καναρινί φόρεμα του σχεδιαστή Brandon Maxwell, στυλίστα της Lady Gaga από το 2012. Η Μέγκαν συνδύασε το φόρεμα με nude γόβες, διαμαντένιο δαχτυλίδι και μικρά σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της τα είχε χαμηλό σινιόν.

Η Daily Mail αναφέρει πως η Μέγκαν στις προηγούμενες εμφανίσεις της, όπου βρισκόταν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, προτιμούσε παστέλ αποχρώσεις, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην αποσπά την προσοχή από τα ρούχα της βασίλισσας που είναι πάντα σε έντονα χρώματα. Σε αυτή, λοιπόν, την εκδήλωση που η βασίλισσα δεν παραβρέθηκε, μπορούσε να φορέσει ό,τι ήθελε.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της νεολαίας της Κοινοπολιτείας, καθώς ο δούκας του Σάσεξ διορίστηκε πρεσβευτής της Κοινοπολιτείας από τη βασίλισσα.

Φωτογραφίες: Yui Mok/Pool Photo via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ στιλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ