Φέτος μικροί και μεγάλοι... κάνουν μπλουμ μες στο νερό με Carroten Kids! - iefimerida.gr

Φέτος μικροί και μεγάλοι... κάνουν μπλουμ μες στο νερό με Carroten Kids!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι αποτελεί μια από τις πιο ξέγνοιαστες εποχές του χρόνου: παραλία με τις ώρες, παιχνίδια στην άμμο και ατελείωτες βουτιές.

Ειδικά για τα παιδιά μόλις χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς σημαίνει 3 μήνες χωρίς σχολείο και ατελείωτες ώρες για δραστηριότητες. Για τους γονείς, όμως, η ώρα στην παραλία μετατρέπεται σε μια διαρκή διαπραγμάτευση με τα παιδιά για το αντηλιακό! Οι γονείς προσπαθούν να πείσουν τα μικρά τους ενώ εκείνα έχουν το βλέμμα στραμμένο στο απέραντο γαλάζιο έτοιμα για βουτιά αγνοώντας τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου στο δέρμα τους.

Το Carroten βρήκε τη λύση για αυτό το καλοκαίρι και το παιδί θα βάλει το αντηλιακό και… θα πει και ένα τραγούδι! Για πρώτη φορά φέτος το Carroten παρουσιάζει το «Carroten Kids Song Project» με ένα καλοκαιρινό τραγούδι που θα δείξει στους μικρούς μας φίλους τον σωστό τρόπο χρήσεως του αντηλιακού! Το τραγούδι και η χορογραφία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν τα παιδιά να το κατανοήσουν και να το επαναλάβουν και τα ίδια.

Η παιδική σειρά, Carroten Kids, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτινών ενώ η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Έτσι το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων, φέτος το καλοκαίρι, μετατρέπει την εφαρμογή του αντηλιακού από βαρετή για τα παιδιά, σε άκρως διασκεδαστική και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τη χορογραφία του .. μικροί και μεγάλοι!

Carroten και… Μπλουμ μες στο νερό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Carroten Kids αντηλιακό παραλίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ