Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με δύο τούρτες υπερπαραγωγή -Οι ευχές της Αραβανή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με δύο τούρτες υπερπαραγωγή -Οι ευχές της Αραβανή [εικόνες]

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με την παρέα του /Φωτογραφία: Instagram/haris_sianidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γενέθλιά τα γιόρτασε πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έγινε 34 ετών στις 30 Ιουνίου και το γιόρτασε με τους φίλους τους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, οι φίλοι του του έκαναν έκπληξη μια τούρτα-υπερπαραγωγή σε πάρτι που του ετοίμασαν σε νυχτερινό μαγαζί.

Η τούρτα ήταν... διώροφη με σοκολάτα και κίτρινα μακαρόν. Στην παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει, η αγαπημένη του Ευαγγελία Αραβανή. Ακόμη, εκεί ήταν η Κική Τσόλκα από τη Μinos EMI, o Xάρης Σιανίδης, η Τζένη Τζιβεριώτη, ο Νίκος Γεωργιάδης και η τραγουδίστρια Josephine.

Βέβαια, δεν τον γιόρτασαν μόνο με μία τούρτα. Η Ευαγγελία, μάλιστα, ανέβαζε συνεχώς stories στο Instagram όπου ευχήθηκε στον αγαπημένο της.

Δείτε τις δύο τούρτες-υπερπαραγωγή αλλά και τις φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ