Εγινε εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για να γίνει τεστ DNA

Στην εκταφή της σορού του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου προχώρησαν οι Αρχές στην Κωσνταντινούπολη, μετά την έγκριση από τουρκικό δικαστήριο του αιτήματος μιας Γιαπωνέζας, που υποστηρίζει ότι είναι κόρη του θρυλικού αρσιβαρίστα.

Ο γεννημένος στη Βουλγαρία «Ηρακλής τσέπης», όπως τον αποκαλούσαν, πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 50 ετών, ένα μήνα αφότου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς έπασχε από χρόνια κίρρωση.

Οι Τουρκάλες κόρες του είχαν αντιταχθεί στην εκταφή της σορού του πατέρα τους, αλλά το δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως.

«Η εκταφή είναι μια συνηθισμένη διαδικασία σε υποθέσεις πατρότητας, όταν ο πατέρας είναι νεκρός», δήλωσε η δικηγόρος της Σεκάι Μόρι, προσθέτοντας ότι τα δείγματα DNA του αρσιβαρίστα που είχε το νοσοκομείο ήταν «ανεπαρκή για τεστ πατρότητας».

Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Σουλεϊμάνογλου είχε γράψει στη διαθήκη του ότι η Μόρι «έχει δικαιώματα στην κληρονομιά του». Ο αρσιβαρίστας φέρεται να γνώρισε τη μητέρα της, Κυόκο Μόρι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Η κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Γιαπωνέζα έζησε για κάποιο διάστημα με τον Σουλεϊμάνογλου στην Άγκυρα, όπου έφερε στον κόσμο την κόρη του το 1991. Αργότερα χώρισαν κι η Μόρι δεν μπόρεσε να τον ξαναδεί όταν επισκέφθηκε μερικά χρόνια μετά την Τουρκία με την κόρη τους.

Μετά το θάνατό του, η Σεκάι Μόρι εντοπίστηκε στην Ιαπωνία χάρις στις προσπάθειες του αδελφού του, Μουχαρέμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος αρσιβαρίστας δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες, σύμφωνα με τη Habertürk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναιμ σουλειμανογλου ΣΕΚΑΪ ΜΟΡΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ