«Μας λείπεις» -Η Τζάντα Σμιθ ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τη Γουίτνεϊ Χιούστον πριν από 20 χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

«Μας λείπεις» -Η Τζάντα Σμιθ ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τη Γουίτνεϊ Χιούστον πριν από 20 χρόνια [εικόνα]

Η ηθοποιός Τζάντα Σμιθ και η Τζάντα Σμιθ /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξι χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τον χαμό της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ωστόσο, η μεγάλη σταρ δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Τόσο τα τραγούδια της αλλά και οι ταινίες της θα μας θυμίζουν πάντα το ταλέντο της. Η ηθοποιός Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, μοιράστηκε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία με την τραγουδίστρια. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Χιούστον στο baby shower της Τζάντα το 1998.

Στις φωτογραφίες, η μεγάλη τραγουδίστρια είναι ντυμένη στα λευκά. Εκείνη την εποχή η κόρη της, Μπόμπυ Κριστίνα Μπράουν ήταν πέντε ετών. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η Γουίτνεϊ Χιούστον πνίγηκε στην μπανιέρα της με ένα κοκτέιλ ναρκωτικών στον οργανισμό της.

Δείτε την φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για την αδικοχαμένη Γουίτνεϊ Χιούστον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ