Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός - Παραιτήθηκε όλο το ΔΣ της ομάδας - iefimerida.gr

Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός - Παραιτήθηκε όλο το ΔΣ της ομάδας

Υπό διάλυση ο Παναθηναϊκός - Παραιτήθηκε όλο το ΔΣ της ομάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανάσα από την διάλυση βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί υπό διοίκηση πρωτοδικείου και να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ώρα που υπό διάλυση βρίσκεται και το ΔΣ της ομάδας.

«Δεν υπάρχουν πλέον τα εχέγγυα για να συνεχίσουμε», δήλωσε μετά την κρίσιμη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας.

Όλο το ΔΣ της ΠΑΕ μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα παραιτήθηκε, την ώρα που ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζητά πίσω τα χρήματά του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα μετέφερε το κλίμα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Άκουσα ανήκουστα πράγματα στο ΔΣ. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Το βλέπω, είναι αλήθεια, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν είναι δυνατόν μερικές Παναθηναϊκάρες να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω. Άλλοι παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Είναι αδιανόητο να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε τέτοιες καταστάσεις. Θα σας τα πουν οι ίδιοι. Να σας παρακαλέσω να μάθετε τους λόγους που παραιτούνται σε τέτοιες στιγμές. Όταν βουλιάζει το καράβι, τα ποντίκια φεύγουν».

Στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γίνονται προσπάθειες είτε να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις, είτε τα μέλη να αντικατασταθούν καθώς αν δεν γίνει κάτι από τα δύο, οι «πράσινοι» θα οδηγηθούν στη λύση του Πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει παραιτηθεί ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ η ένταση μέσα στην αίθουσα είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ