Την Παρασκευή η συνάντηση κορυφής «Αthens Alive» με Τσίπρα - iefimerida.gr

Την Παρασκευή η συνάντηση κορυφής «Αthens Alive» με Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιχειρηματικοί «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive» έρχονται στην Αθήνα και το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα «έκλεισε» για την Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής οι ομάδες εργασίας των δύο πλευρών έχουν βρει σημείο επαφής και από την σύσκεψη κορυφής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του project στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και το αν θα είναι δυνατό να υλοποιηθεί. Φυσικά, στο… παιχνίδι είναι και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αν ο πρωθυπουργός της χώρας ανοίξει τον δρόμο σε αυτή την τεράστια επένδυση, τότε είναι πολύ πιθανό ο Γιαννακόπουλος μαζί με τους «συμπαίκτες» του, να επιστρέψουν με νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ προς τον Γιάννη Αλαφούζο, την ώρα που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να τελειώσει το deal με τον Παιροτζ Πιεμπονγκσαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αλέξης Τσίπρας athens alive
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ