Ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Ανθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Ανθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή [βίντεο]

Άνθιμος Ανανιάδης και Μαρία Νεφέλη Γαζή. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν ξέρει αν ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι τελικά μαζί με την μητέρα του μόλις 2 μηνών γιου του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, ή αν έχουν χωρίσει.

Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, οι δυο τους, που σέβονται ο ένας τον άλλον, μένουν σε ξεχωριστά σπίτια και έχουν επικοινωνία μόνο για τον γιο τους, Τιμόθεο, που αποτελεί την κύρια προτεραιότητά τους.

Ο Κώστας Βουτσάς, πατριός του Άνθιμου Ανανιάδη, μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αποκάλυψε τι γνωρίζει ο ίδιος για τη σχέση του ζευγαριού.

Ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Ανθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

«Ξέρω ότι έχουν κάποια διένεξη, αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση τον Άνθιμο. Μάλλον με την πεθερά του κάτι έχει... Δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου πάνω σ' αυτό το θέμα. Είναι πατέρας και αυτός θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. Έχει δικαίωμα να απαιτήσει πολλά πράγματα. Είναι πατέρας, δεν είναι ξένος. Είναι αυτός που το γέννησε το παιδί...» είπε συγκεκριμένα.

Ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Ανθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή [βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ