Αυτοκτόνησε ο μεγαλύτερος γιος της τραγουδίστριας Τίνα Τάρνερ [εικόνες]

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 59 ετών ο μεγαλύτερος γιος της διάσημης τραγουδίστριας, Τίνα Τάρνερ.

Ένας εκπρόσωπος του Ιατροδικαστικού Κέντρου στο Λος Άντζελες, δήλωσε στο περιοδικό «People» πως ο Κρέγκ Τάρνερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Studio City της Καλιφόρνια, όπου είχε αυτοπυροβοληθεί με όπλο.

Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε τον Κρεγκ σε ηλικία μόλις 18 ετών, όταν ήταν ζευγάρι με τον σαξοφωνίστα Ρέιμοντ Χιλ, που έπαιζε με το συγκρότημα του Άικ Τέρνερ Kings of Rythms. Ο Κρεγκ υιοθετήθηκε από τον Άικ όταν παντρεύτηκε με την Τίνα το 1962.

Ο γιος της τραγουδίστριας εργαζόταν, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ως κτηματομεσίτης.

Λίγες ώρες προτού αυτοκτονήσει, η Τίνα παρακολουθούσε την επίδειξη μόδας του Griorgio Armani Prive Haute Couture στο Παρίσι, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας Haute Couture Paris.

Η Τίνα έχει μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από τον θετό πατέρα του Κρεγκ, Άικ, που πέθανε το 2007.

Τον Μάιο του 2005, η Τίνα αποκάλυψε στην Όπρα Γουίνφρεϊ πως φρόντιζε ιδιαίτερα τον Κρεγκ, γιατί ήταν ένα «πολύ συναισθηματικό παιδί».«Πάντα χαμήλωνε το βλέμμα του με λύπη» είπε για την απάντηση του γιου της στην κακοποίησή της. «Μια μέρα όταν ο Άικ με χτυπούσε, ο Κρεγκ χτύπησε την πόρτα και είπε: ‘Μητέρα, είσαι καλά;’ Κι εγώ αυτό που σκέφτηκα ήταν ‘Σε παρακαλώ, μη με χτυπάς στο σπίτι’» Δεν ήθελα να ακούν τα παιδιά μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ