Ο Τζέιμι Ολιβερ βρήκε το πρώτο του σπίτι στο eBay και φυσικά το αγόρασε! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζέιμι Ολιβερ βρήκε το πρώτο του σπίτι στο eBay και φυσικά το αγόρασε! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέιμι Όλιβερ δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του όταν χάζευε στο eBay πρόσφατα.

Ο Τζέιμι Ολιβερ βρήκε το πρώτο του σπίτι στο eBay και φυσικά το αγόρασε! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο τηλεοπτικός σεφ – που μεγάλωσε πάνω από την παμπ The Cricketers στο Έσεξ, βρήκε μια παλιά φωτογραφία του πρώτου του σπιτιού ενώ χάζευε στην δημοφιλή ιστοσελίδα και δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην το αγοράσει.

Μοιράστηκε το εύρημά του με τους θαυμαστές του στο Insta Story, όπου πόσταρε μια φωτογραφία της νέας του αγοράς, γράφοντας «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκα αυτό. Να’ σαι καλά eBay. Το παλιό μου σπίτι».

Ο Τζέιμι μεγάλωσε πάνω από την παμπ όπου ονειρευόταν να γίνει σεφ. Ο διάσημος σεφ έζησε εκεί με τους γονείς του Σάλι και Τρέβος – που έχουν ακόμη την παμπ – και την μικρότερη αδερφή του Άννα-Μαρί.

A post shared by The Cricketers Clavering (@thecricketersclavering) on Jun 19, 2017 at 9:20am PDT

Ο Τζέιμι Ολιβερ βρήκε το πρώτο του σπίτι στο eBay και φυσικά το αγόρασε! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κι ενώ ο Τζέιμι ήθελε πάντα να γίνει σεφ, η σύζυγός του, Τζουλς, πρόσφατα αποκάλυψε πως κάποτε είχε μια τελείως διαφορετική σταδιοδρομία – σαν ροκ σταρ. Η σχεδιάστρια ρούχων έκανε την εκπληκτική αποκάλυψη για το πώς γνώρισε το σύζυγό της στην εκπομπή «Made by mammas».

Όπως είπε: «Όταν τον γνώρισα ήταν ντράμερ και αυτό με τράβηξε, η εικόνα του ροκ σταρ. Ήταν περίπου 17-18 χρονών και σε μια μπάντα, με κάλεσε σε μια συναυλία, έτσι πήγα σε έαν αηδιαστικό μέρος για να τον παρακολουθήσω και στη συνέχεια όλοι πήραμε το λεωφορείο για να γυρίσουμε σπίτι κι αυτό ήταν». Και η Τζουλς συνέχισε: «Ήταν πολύ δημοφιλής κι εγώ σκέφτηκα ‘τον θέλω’. Ήταν πολύ κουλ. Όταν έγινα 18 μου ζήτησε να βγούμε και είχαμε σχέση για περίπου ένα χρόνο. Από τότε δεν χωριστήκαμε ποτέ».

Ο Τζέιμι Ολιβερ βρήκε το πρώτο του σπίτι στο eBay και φυσικά το αγόρασε! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τζέιμι έγινε γνωστός το 1997, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο χριστουγεννιάτικο ντοκιμαντέρ στο River Cafe. Από τότε, έχει ανοίξει μια σειρά εστιατορίων, έχει εκδώσει βιβλία μαγειρικής, έχει την δική του τηλεοπτική εκπομπή και έχει ξεκινήσει εκστρατεία για υγιεινή διατροφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμι Όλιβερ σεφ σπίτι ebay
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ