Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε για πρώτη φορά σπάνια πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας- Πού θα εκτεθούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε για πρώτη φορά σπάνια πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας- Πού θα εκτεθούν [εικόνες]

Η βασιλική οικογένεια /Φωτογραφία: AP/Yui Mok
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φρενίτιδα όσον αφορά στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας φαίνεται πώς καλά κρατεί. Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο που απασχολεί τα ΜΜΕ.

Αυτή τη φορά, ο πρίγκιπας Κάρολος προσφέρει ένα μοναδικό και πιο κοντινό βλέμμα στην Βρετανική μοναρχία. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρουσίασε πορτραίτα των μελών της οικογένειας που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για πίνακες και σκίτσα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, του Χάρι και άλλων βασιλικών μελών που θα εκτεθούν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ως μέρος της καλοκαιρινής έκθεσης «Prince & Patron».

Η έκθεση, που αποτελεί μέρος των 70ων γενεθλίων του Καρόλου φέτος, περιλαμβάνει πάνω από 100 έργα τέχνης που διάλεξε ο ίδιος από την προσωπική του συλλογή. Οι καλλιτέχνες υποστηρίζονται οικονομικά από τις φιλανθρωπίες του, σύμφωνα με το Royal Collection Trust.

Δείτε τα σπάνια πορτραίτα και σκίτσα της βασιλικής οικογένειας που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Κάρολος στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ