Βρετανοί έδωσαν 1.600 ευρώ για διακοπές στην Κω και έμειναν μόλις... 30 λεπτά- Τι συνέβη [εικόνες]

Μία άσχημη περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι Βρετανών που θέλησε να ταξιδέψει στην χώρα μας, καθώς όχι μόνο έμειναν μόλις 30 λεπτά στην Ελλάδα, αλλά ξόδεψαν και ένα σωρό λεφτά... από δικό τους όμως φταίξιμο.

Ο λόγος για τον Λούις Μόντι και την Κιμμπερλέι Φλόιντ οι οποία ήταν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Κω, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα οι δύο 27χρονοι μόλις επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να έρθουν στο πανέμορφο ελληνικό νησί, έβαλαν τα διαβατήριά τους στη θήκη των περιοδικών.

Ωστόσο μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι δυο Βρετανοί συνειδητοποίησαν πως τα διαβατήρια είχαν γίνει καπνός.

Το ζευγάρι θέλησε να επιστρέψει με την ίδια πτήση, αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατόν, ενώ υπάλληλοι που έψαξαν το αεροσκάφος δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα.

Μάλιστα μετά από παράκληση του ζευγαριού, έγινε και δεύτερη εκτενής έρευνα, αλλά τα διαβατήρια είχαν εξαφανιστεί.

Εφόσον το ζευγάρι δεν μπορούσε να εισέλθει στην Ελλάδα, η μόνη επιλογή που είχε ήταν να γυρίσει πίσω κι έτσι τους επιβίβασαν σε πτήση επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε 30 λεπτά.

Το ζευγάρι κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ καθώς έμεινε στην χώρα μας μόλις 30 λεπτά και ξόδεψε 1.400 λίρες (δηλαδή 1.585 ευρώ) στα εισιτήρια, ποσό που θα έδινε για τις πρώτες τους διακοπές.

Μιλώντας στην Mirror, ο Λούης χαρακτήρισε αυτή την εμπειρία ως τον «μεγαλύτερο εφιάλτη που θα μπορούσε να φανταστεί άνθρωπος».

«Πήραμε το αεροπλάνο για να πάμε στην Ελλάδα, ήταν πολύ συναρπαστικό. Κάθισαμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία και να χαλαρώσουμε στο αεροπλάνο. Υποθέσαμε ότι θα κάναμε ηλιοθεραπεία στην Ελλάδα αλλά αντίθετα καταλήξαμε πίσω στη Βρετανία. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι των διαβατηρίων μας και δεν είχαμε καμία βοήθεια, καμία αποζημίωση, τίποτα. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε αλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. Ήταν ένας εφιάλτης, ο μεγαλύτερος που θα μπορούσετε να φανταστείτε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανοί Κω ζευγάρι αεροπλάνο διακοπές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ