Ολυμπιακός: Απόσταση στο οικονομικό με τον Παπαπέτρου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Απόσταση στο οικονομικό με τον Παπαπέτρου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το πρώτο (σημερινό) ραντεβού με τον Κώστα Παπανικολάου που δεν πήγε καλά, το ίδιο... άσχημα πήγε και αυτό με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Προέκυψε απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα σε αυτά που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και σε αυτά που ζητά ο Έλληνας φόργουορντ. Βέβαια, το κλίμα μεταξύ του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια και του μάνατζερ του παίκτη, Νίκου Λώτσου, ήταν πολύ καλό κι αυτό επιτρέπει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης το επόμενο διάστημα. Αρα αναμένεται και δεύτερο ραντεβού... Αυτό, δηλαδή, που θα συμβεί και με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους αφούς Αγγελόπουλους την Πέμπτη το πρωί, μετά τη διαφορά που υπήρξε σήμερα στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπαπετρου Ολυμπιακός Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ