Μουντιάλ 2018: Επίσημη διαμαρτυρία της Κολομβίας για το ειρωνικό πρωτοσέλιδο της «SUN» [εικόνα] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Επίσημη διαμαρτυρία της Κολομβίας για το ειρωνικό πρωτοσέλιδο της «SUN» [εικόνα]

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της βρετανικής «SUN»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η... κόντρα Αγγλίας και Κολομβίας ξεκίνησε πολύ νωρίς. Το βράδυ είναι το μεγάλο ματς των «16» του Μουντιάλ, αλλά η βρετανική εφημερίδα «SUN» έβαλε... φωτιά.

Με ένα πρωτοσέλιδο γεμάτο... ειρωνίες προκάλεσαν διπλωματικές αντιδράσεις.

Το έντυπο με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Αγγλία ετοίμασε ένα πρωτοσέλιδο με τον επιθετικό Χάρι Κέιν, και ένα μήνυμα...

«Καθώς τα τρία λιοντάρια αντιμετωπίζουν ένα έθνος που έδωσε στον πλανήτη τη Σακίρα, σπουδαίο καφέ και χμ, άλλα πράγματα, εμείς λέμε Πάμε Κέιν». Και οι σαφείς... ειρωνίες προς την Κολομβία, όπου αντιμετωπίζει και τεράστιο πρόβλημα με τη διακίνηση ναρκωτυικών, έφεραν... αντίδραση.

Ο πρέσβης της Κολομβίας στο Λονδίνο, Νέστορ Οσόριο Λοντόνιο, αντέδρασε με δηλώσεις του σε αυτό το πρωτοσέλιδο, λέγοντας «Είναι τουλάχιστον λυπηρό που χρησιμοποιούν μία τόσο εορταστική και φιλική διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο για να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη χώρα και να την στιγματίσουν με ένα εντελώς εκτός θέματος ζήτημα. Ο σεβασμός του ευ αγωνίζεσθαι και η χαρά του παιχνιδιού είναι το μόνο που μετράει για σήμερα. Θα φωνάξουμε για την Κολομβία και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα μεγάλο ματς».

Το πρωτοσέλιδο της «SUN»:

Μουντιάλ 2018: Επίσημη διαμαρτυρία της Κολομβίας για το ειρωνικό πρωτοσέλιδο της «SUN» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολομβία πρέσβης πρωτοσέλιδο Sun
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ