ΑΕΚ: Κατέθεσε προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Κατέθεσε προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί από την Κυριακή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει... εγκαταλείψει την υπόθεση.

Ετσι, τη δική της κίνηση έκανε σήμερα η ΑΕΚ, καταθέτοντας προσφυγή, τόσο κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσο και κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πρόκειται για έγγραφη νομική... αντίδραση 16 σελίδων, σύμφωνα με την οποία η πλευρά της Ενωση επικαλείται το ότι ο Λάζαρος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2018/19.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή της ΑΕΚ, είναι ότι ο έμπειρος διεθνής είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-2018 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν.

Η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο (4-6 μήνες) και στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ