Μεζές έγινε το χταπόδι που προέβλεψε τους αγώνες της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεζές έγινε το χταπόδι που προέβλεψε τους αγώνες της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να προέβλεψε με επιτυχία τους πρώτους τρεις αγώνες της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ, αλλά δεν είχε προβλέψει τον άδικο θάνατό του.

Ο λόγος για τον Rabiot, ένα γιγαντιαίο χταπόδι του Ειρηνικού που είχε αλιευτεί στο Ομπίρα και είχε προβλέψει πως η ιαπωνική ομάδα θα νικούσε την Κολομβία, θα εφερνε ισοπαλία με την Σενεγάλη και θα έχανε από την Πολωνία.

Η μέθοδος για την πρόβλεψη αυτών των αποτελεσμάτων δεν βασιζόταν σε κάρτες ταρό, αλλά με την απλή επιλογή ανάμεσα σε τρία καλάθια που είχαν τοποθετηθεί στην πισίνα.

Ο Rabiot που έγινε viral για τις προβλέψεις του, χθες είχε ένα τραγικό τέλος από τον Κίμμο Άμπε, τον ψαρά που το έπιασε.

Διαπιστώνοντας ότι τα κλικ στο διαδίκτυο και τα viral βίντεο δεν έφεραν τα έσοδα που ήλπιζε, ο Άμπε έκανε ότι καλύτερο για τις επιχειρήσεις του και τον τεμάχισε.

Μιλώντας, χθες το πρωί στο Sora News 24, ο Άμπε ήλπιζε πως η αντικατάσταση του Rabiot από ένα άλλο χταπόδι, θα έφερνε τύχη στο χώρα του και πως θα προκρίνονταν στους ημιτελικούς, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ