Η καινοτομία της ΔΕΛΤΑ με το διπλοστραγγιστό γιαούρτι -Οχι μία, αλλά δύο φορές στραγγισμένο - iefimerida.gr

Η καινοτομία της ΔΕΛΤΑ με το διπλοστραγγιστό γιαούρτι -Οχι μία, αλλά δύο φορές στραγγισμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί και καινοτομεί φέρνοντας στην αγορά ένα νέο γιαούρτι, στραγγισμένο όχι μία, αλλά τουλάχιστον δύο φορές, το νέο γιαούρτι ΔΕΛΤΑ ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ.

Οπως πάντα η ΔΕΛΤΑ, με φροντίδα και αγάπη, αλλά και με πάνω από 65 χρόνια γνώση κι εμπειρία, δημιούργησε κάτι ξεχωριστό. Με τη μοναδική τεχνική στράγγισης που μόνο η ΔΕΛΤΑ κατέχει και το οποίο παράγεται από 100% ελληνικό επιλεγμένο φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ. Η μοναδική αυτή συνταγή του εγγυάται την πλούσια υφή και την υπέροχη γεύση του και μας υπόσχεται μία γευστική εμπειρία με διπλή απόλαυση!

Το νέο ΔΕΛΤΑ ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ διατίθεται σε συσκευασίες 3x200gr με 10% και 2% λιπαρά και σε συσκευασία 1κιλού με 2% λιπαρά.

Ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο

Η ΔΕΛΤΑ, για περισσότερα από 65 χρόνια και με τη γνώση του πολύτιμου γάλακτος, παράγει καινοτόμα προϊόντα, άριστης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης, που βρίσκονται στην καρδιά των καταναλωτών και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, καθώς επιλέγονται από 9 στα 10 νοικοκυριά.

Η Ελληνική εταιρεία ΔΕΛΤΑ κατέχει ηγετική θέση στη κατηγορία των φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων, με μερίδιο αγοράς σε αξία 23,7% (στοιχεία 2017). Συγκεκριμένα κατέχει την 1η θέση στη γενική κατηγορία του λευκού γάλακτος, στο φρέσκο γάλα (από 100% Ελληνικό γάλα), στο σοκολατούχο γάλα, στη βρεφική και παιδική διατροφή και τη 2η θέση στο γιαούρτι και τους φρέσκους χυμούς ψυγείου.

Τα προϊόντα

Κάποιες από τις πλέον γνωστές μάρκες της είναι το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, μμμMilk, Daily, Κατσικίσιο, το σοκολατούχο Milko, το εβαπορέ Βλάχας, τα γιαούρτια Complet, Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό, Vitaline, Natural, το Αγελαδινό μου, τα βρεφικά και παιδικά προϊόντα ΔΕΛΤΑ Advance και ΔΕΛΤΑ Smart, οι χυμοί και το τσάι Life, αλλά και η μεγάλη σειρά επαγγελματικών προϊόντων Easy.

Στήριξη πρωτογενούς παράγωγης

Είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής γάλακτος στην Ελλάδα, καθώς απορροφά το 25% της Ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος. Στηρίζει έμπρακτα τους έλληνες κτηνοτρόφους και εφαρμόζει από το 2015 πρόγραμμα συμβολαιακής κτηνοτροφίας με την Τρ.Πειραιώς, ενώ υλοποιεί από το 2012 το πρωτοποριακό ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΑΙΑ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, μέσα από την εφαρμογή νέων εναλλακτικών καλλιεργειών κατάλληλων για ζωοτροφές, καθώς και μέσα από δράσεις έρευνας, εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης των κτηνοτρόφων επιτόπου στις φάρμες, σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς. Παράλληλα, παρέχει υποτροφίες για βιωματικά σεμινάρια σε νέους κτηνοτρόφους και παιδιά κτηνοτρόφων συνεργατών της, με στόχο τη ενίσχυση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ