Ο Μουάμπα έστειλε μήνυμα στον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ο Μουάμπα έστειλε μήνυμα στον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο

Φαμπρίς Μουάμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φαμπρίς Μουάμπα συνεχίζει να αναρρώνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «London Chest Hospital» μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη το περασμένο Σάββατο στον αγώνα Κυπέλλου Τότεναμ, Μπόλτον και μέσω της οικογένειάς του έστειλε μήνυμα στον κόσμο να συνεχίσει να τον συμπεριλαμβάνει στις προσευχές του.

Ο πατέρας και η αρραβωνιαστικιά του 24χρονου μέσου εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμπαράσταση του κόσμου, ενώ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μουάμπα τόνισαν πως έχει μεγαλό χρονικό διάστημα αποθεραπείας μπροστά του.

«Θα θέλαμε πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε το Θεό που εισάκουσε τις προσευχές μας. Ευχαριστούμε τους πάντες για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στα ιατρικά επιτελεία της Μπόλτον και της Τότεναμ για τη γρήγορη αντίδρασή τους το Σάββατο και τη φανταστική ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Συγκινηθήκαμε από τα ευγενικά μηνύματα που δεχτήκαμε. Η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς όχι μόνο της Μπόλτον αλλά και σε όλο τον κόσμο μας έδωσε τεράστια δύναμη. Ευχαριστούμε επίσης την οικογένεια και τους στενούς φίλους μας αλλά και τα Μ.Μ.Ε. που σεβάστηκαν την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αν και ο Φαμπρίς έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας και έχει ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα αποθεραπείας μπροστά του. Σας παρακαλεί να συνεχίσετε να τον συμπεριλαμβάνετε στις προσευχές σας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ