Με ενεργό ρόλο ο Παπουτσής, στην εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Με ενεργό ρόλο ο Παπουτσής, στην εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε σήμερα με τον Χρήστο Παπουτσή, με τον οποίο συζήτησε σχετικά με την εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο Χρήστος Παπουτσής θα παίξει ενεργό ρόλο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε εν όψει και του γεγονότος ότι ο κ. Παπουτσής θα απουσιάζει την επόμενη εβδομάδα σε προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ και έτσι δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στις πρώτες προεκλογικές δραστηριότητες, στις οποίες θα ενταχθεί αμέσως μετά την επιστροφή του.

O Χρήστος Παπουτσής με δηλώσεις του χαρακτήρισε ουσιαστική και ειλικρινή τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ . «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τον σχεδιασμό του αγώνα που έχει να δώσει το Κίνημα τους επόμενους μήνες, και ιδιαίτερα ενόψει της προεκλογικής περιόδου».

Τόνισε επίσης ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα είναι στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα, διότι πιστεύει «στο μεγάλο, ισχυρό, πολυσυλλεκτικό ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας, να εγγυηθεί τη δημοκρατική ομαλότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπουτσής, τόνισε ότι το θέμα της επανένταξης διαγραφέντων βουλευτών στο ΠΑΣΟΚ δεν συζητήθηκε στη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το θέμα αυτό «αφορά τον ίδιο τον πρόεδρο και τα συλλογικά όργανα του Κινήματος».

Την προσεχή Δευτέρα (26 Μαρτίου), στη 1.00 μ.μ., ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, την Φώφη Γεννηματά, η οποία θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά της, ως εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

Αμέσως μετά, (στις 2 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη, στα γραφεία της Ιπποκράτους, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τη συμμετοχή όλων των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ, που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ