Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει ένας άνθρωπος που δούλεψε 6 ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος.

Ο λόγος για τον Αμερικανό τραγουδιστή Βίκτορ Γουίλις, ο οποίος έγινε διάσημος ως frontman του συγκροτήματος Village People.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Βίκτορ Γουίλις συνήθιζε πάντα να εμφανίζεται ντυμένος είτε ως αστυνομικός είτε ως αξιωματικός του ναυτικού και να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος, λοιπόν, είχε αποκαλύψει πως πίσω από τη χορευτική επιτυχία των 80s, το «YMCA», το οποίο χορεύεται ακόμη και σήμερα, ο ίδιος κατέληξε να γίνει κροίσος με μόλις 6 ώρες δουλειάς, καθώς τόση ήταν η ώρα που χρειάστηκε για να γράψει το τραγούδι.

O Βίκτορ Γουίλις το 2012, όταν πλέον ήταν επιτρεπτό από τη νομοθεσία, αγόρασε το 50% των δικαιωμάτων όλων των τραγουδιών του συγκροτήματος και όπως εξηγεί, αυτή ήταν και η κίνηση που του επέτρεψε να συνεχίσει να ζει πλουσιοπάροχα και καλύτερα από πριν.

Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σήμερα ο 66χρονος πλέον τραγουδιστής μένει σε μια έπαυλη έξι υπνοδωματίων και αξίας πολλών εκατομμυρίων στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ενώ έχει στην κατοχή του πολλά κρουαζιερόπλοια πολυτελείας με τη συντροφιά της συζύγου του, Κάρεν.

Όσο για την πιο ακριβή αγορά που έχει κάνει ποτέ, ο ίδιος ανέφερε πως ήταν ένα χρυσό ρολόι Cartier, το οποίο αγόρασε... έτσι για πλάκα. Ήταν γεμάτο με διαμάντια και του κόστισε 100.000 δολάρια.

Η απίστευτη ιστορία του Βίκτορ Γουίλις: Δούλεψε έξι ώρες στη ζωή του και από τότε ζει σαν κροίσος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως πριν γίνει γνωστός ο Βίκτορ Γουίλις είχε ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα παντοπωλείο της γειτονιάς του στο Σαν Φρανσίσκο, όπου ταξινομούσε τα προϊόντα στα ράφια και έβγαζε έξω τα παπούτσια.

O Βίκτορ Γουίλις σε παιχνίδι baseball το 2009

Ο Γουίλις τον επόμενο χρόνο θα κάνει ένα μεγάλο comeback στη μουσική σκηνή, καθώς θα συμμετάσχει μαζί με άλλους κορυφαίους καλλιτέχνες ντίσκο στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας με θέμα «40 χρόνια Ντίσκο 2».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ