Γιατί ο Απόστολος Γκλέτσος απέχει 1,5 χρόνο από το σεξ; [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί ο Απόστολος Γκλέτσος απέχει 1,5 χρόνο από το σεξ; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή «Πρωινό ΑNT1» μίλησε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, όπου μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση γιατί δεν έχει κάνει σεξ εδώ και 1,5 χρόνο.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι απέχει από το σεξ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όποτε λογικό ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου να τον ρωτήσει για τον λόγο που έχει επιλέξει να είναι μόνος.

«Θυμάμαι ότι στην Αθήνα ήσουν περιζήτητος και φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και στη Στυλίδα. Για ποιο λόγο έχει γίνει αυτό; Είσαι πολύ απασχολημένος με τα καθήκοντα σου ως δήμαρχος και σε έχει απορροφήσει αυτό; Δεν έχεις βρει τη γυναίκα που ψάχνεις;», τον ρώτησε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

«Κοίταξε κάθε ηλικία έχει τις προτεραιότητες της, άλλες προτεραιότητες έχεις στην ηλικία των 30, άλλες στα 25, άλλες στα 45, αυτά που κάνω με γεμίζει πάρα πολύ και τα προσωπικά μου θέματα, έχουν μείνει πίσω», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ